Smarter Booking - Het Nieuwe Boeken

Smarter Booking gelooft in een ‘’ all inclusive ‘’ concept. Dit betekent dat wij dus verder gaan dan alleen het genereren van een rechtstreekse reservering


Wij merken dat veel huiseigenaren / beleggers, weinig tot geen tijd vrij kunnen maken om hun accommodaties ‘’online’’ goed te kunnen onderhouden.  Dit is juist een cruciaal onderdeel om als huiseigenaar zichzelf te kunnen onderscheiden van de massa’s. Hierin begeleiden wij onze partners op een vrij intensieve basis, waardoor verhuurders op een nog hogere frequentie verhuren.

Beheer

Smarter services neemt al je zorgen compleet uit handen. Het verhuren van je (vakantie) woning is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Smarter Booking. Wij communiceren met de gasten, zijn 24/7 bereikbaar voor het geval er iets is.

Ons personeel is altijd regionaal aanwezig en zijn dussnel ter plaatse. Wij beheren de sleutels en zijn aanwezig bij de check-ins en check-outs om ervoor te zorgen dat de woning en het terrein gecontroleerd kan worden en altijd schoon opgeleverd wordt voor de volgende gasten. 

Schoonmaak

Na de uitcheck gaat het team aan het werk. De woning zal volledig schoon gemaakt worden door onze ervaren en altijd vrolijke schoonmakers. Je kan er dus zeker van zijn dat de volgende gasten worden verwelkomd in een schone woning.

Ons team maakt gebruik van de beste schoonmaak producten. Daarnaast gebruiken we bed-, bad- en keukenlinnen van hotelkwaliteit en om het de gasten extra naar hun zin te maken tijdens hun verblijf.

Smarter Branding

Online analytics

Iedereen komt wel eens in aanraking met het principe ‘’ online marketing’’. Als je een vakantiehuis wilt verhuren zul je daarvoor ongetwijfeld adverteren.

Welke vorm van promotie je ook kiest, het is altijd van belang om de behoefte van je potentiële klant in het oog te houden om zodoende de effectiviteit van je advertenties zo groot mogelijk te maken.  

Bookly

‘’Bookly weet precies wat verblijfsgasten en verhuurders nodig hebben’’

Bookly assisteert de vakantiegangers met ALLES wat zij nodig denken te hebben. Of het nu met het ‘’connecten’’ is van lokale aanbieders / activiteiten tot aan WIFI codes of het regelen van calamiteiten, hij kan het allemaal. 
Wij verzorgen voor vele partners online campagnes. Hierbij houden we ten alle tijden rekening met de doelgroep en uw wensen

Smarter Booking (Eigenaren)

Beheer uw eigen omgeving bij Smarter Booking, Een persoonlijke onlineaccount met één overzichtelijke kalender voor al uw boekingen, uw verhuuradministratie, gegevens over uw woning, gastbeoordelingen en nog vele andere handige zaken. Met als grootste voordeel dat er rechtstreeks contact gecreëerd wordt tussen de huiseigenaren en hun gasten, waardoor commissie kosten voor het genereren van een reservering komen te vervallen. 

Als u uw huis wilt plaatsen bij Smarter Booking hebben wij wat informatie nodig. Dit hebben we nodig:

    Informatie over de indeling van het huis. Hoeveel slaapkamers, badkamers en toiletten zijn er in totaal.

    Het adres van uw huis

    Een overzicht van de faciliteiten en voorzieningen in uw huis.

    Een of meer foto's van uw huis, zodat we een beeld erbij krijgen.
Favoriete Uitstapjes

Start hier met het bepalen van uw aanstaande weekendje weg.

Wandelen in de bossen van de Veluwe
Omgeving Harderwijk
wandelen, fietsen, bos
Wijnproeferij en naborrelen
Amersfoort
borrelen, gezellig
Fietsen in de Veluwe
Hartje Veluwe
fietsen, bos, verassing
Bierproeferij en lokale worst
Omgeving Ede
borrelen, stoere mannenNiet gevonden wat u zocht?

Laat ons u helpen!
Gelderland
gelderland
Overijssel
overijssel
Achterhoek
achterhoek
Veluwe
veluwe

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙